Maan Maut

la 24.8. – su 25.8.2024

Lähiruokaa sadonkorjuupöytään – perinteiset Maan Maut Fiskarsin Lukaalilla 24.-25.8.2024 klo 10-16!

Jo vuodesta 2010 Maan Maut-ruokatapahtuma on koonnut laadukkaan lähiruuan ystävät Fiskarsin ruukkiin! Tiesitkö, että ensimmäiset Maan Maut järjestettiin juuri Lukaalill!? Tule hakemaan inspiraatiota ruuanlaittoon ja herkkuja viilenevien päivien ja pimenevien iltojen iloksi.

Maan Makujen sadonkorjuutapahtumassa voit ostaa lähiseudun tuotteita suoraan tekijöiltä kotiin viemisiksi ja maistella loppukesän makuja ihan paikan päällä.

Pientuottajat myyvät mm. Oman tilan vihanneksia, lihaa, viljatuotteita, hunajaa, kalaa, makkaroita, juustoja, valkosipuleita hilloja, hapatteita, säilykkeitä, leipää ja leivonnaisia sekä paikallisesti paahdettuja erikoiskahveja ym. Tarjolla myös ripaus kansainvälisiä makuja – eurooppalaisia juustoja, italialaisia erikoisuuksia ynnä muuta mukavaa.

Lähiruuan lisäksi sadonkorjuun Maan Mauissa on myynnissä myös käsitöitä, pop up-kahvilan herkkuja ja tietenkin myös paikallisia grillattuja riistamakkaroita.

Maan Makujen Lukaalin edustalla järjestettävä tapahtuma on ilmainen kaikille vierailijoille ja Fiskarsin Ruukki tarjoaa mukavia elämyksiä koko perheelle!

Tule hakemaan Maan Makujen herkut ja kädentaitajien tuotteet Fiskarsin Lukaalilta!

Lämpimästi tervetuloa Fiskarsiin!

Paikka: Lukaali, Fiskarsintie 318, 10470 Fiskars

Aika: 24.-25.8.2024 klo 10-16

Järjestäjä: PohjanGurut Ry

Yhteistyössä mukana: Fiskars Village

Lisätietoja: PohjanGurut Sami Paatero p. 050 328 2127

www.facebook.com/MaanMaut