Jomon-Shindo grundkurs i Fiskars

lör 15.6. – sön 16.6.2024

Jomon-Shindo® är en omfattande kroppsterapimetod som inkluderar avslappningsövningar, milda men effektiva stretchövningar samt terapeutiska tekniker. Dessa metoder har en bred inverkan på kroppen och sinnet, vilket ger balans och vitalitet. Jomon-Shindo stödjer, upprätthåller och förbättrar helhetshälsan. En distinkt aspekt av metoden är den varma, respektfulla beröringen och stödet, vilket är avgörande för att förbättra stretchning och behandlingar.

Grundkursen i Jomon-Shindo hjälper till med avslappning, emotionell balans och stöder den naturliga dialogen mellan sinnet och kroppen. Under kursen lär sig deltagarna sex meridianstretchövningar och några återställande Jomon-cirkulära böjningstretchövningar. Dessutom blir de bekanta med självvårdsmetoder inom Shindo, avslappningsövningar och unika stödtekniker som används under stretchning. Enkla avslappnande behandlingstekniker för hemmabruk utforskas också (behandling av rygg, tår, axlar).

Kursen är öppen för alla och lämpar sig både för nybörjare och för dem som vill fördjupa sin tidigare erfarenhet av Jomon-Shindo. Fitnessnivå eller ålder utgör inget hinder för deltagande i kursen; varje deltagare guidas att praktisera enligt sin egen situation. Vi arbetar varsamt för att hjälpa kroppen och sinnet att balansera och öppna sig.

Deltagare i grundkursen har möjlighet att fortsätta till instruktörsutbildningen i Jomon-Shindo, som planeras starta sommaren/hösten 2024 i Fiskars (grundkursen ersätter en dag av instruktörsutbildningen).

Instruktör Jomon-Shindo® instruktör Anna-Kaisa Hirvanen

Kursavgift  230€ (inklusive moms 10%). Priset inkluderar grundkursens handbok och certifikatsavgift, samt te-servering. Om du har begränsade ekonomiska resurser eller upplever ekonomiska svårigheter men ändå vill delta i kursen, vänligen kontakta oss.

Kurstid lördag 11:00-17:00, söndag 11:00-16:00

Plats KotiSali, Suutarinmäki 11, 10470 Fiskars

Information och anmälning anna-kaisa@elonvoimaa.fi  +35850 364 9000

Anmäl dig före 1.6! Plats till 8 personer i gruppen

Övernatta i Fiskars: https://fiskarsvillage.fi/syo-juo-ja-majoitu/ 

Varm välkommen!

Mera om instruktören www.elonvoimaa.fi 

Mera om Jomon-Shindo metoden: www.shindo.fi

Facebook link till evenemanget https://www.facebook.com/events/1459069748033757/?ref=newsfeed

Plats på kartan

Suutarinmäki 11, 10470 Fiskars