ruukin retriitit

Retriter för ditt välmående

Ruukin retriitit är ett kollektiv med proffs inom wellness-tjänster som är specialiserade på holistiska upplevelser för ditt välmående. Bland oss har vi proffs för både fysisk och mental välmående samt professionella inom musik och coaching. Vi kombinerar vårt kunnande till tjänster, reträtter och workshops där ditt välbefinnande och din tillväxt är i fokus. För dessa tjänster är Fiskars Bruk ett perfekt ställe.

Ruukin retriitit – Wellness-upplevelser och gruppcoaching som ger vägledning

Ruukin retriitit bjuder på ett brett utbud av upplevelser som alla stöder ditt välmående. Dessa kan bra kombineras med en mötesdag, eller njutas av tillsammans med en grupp vänner.


Kroppsliga verkstäder, 1-2h

Yoga: Vi bjuder på en session innehållande vinyasa-, flow-, slow-, yin & yang, naturyoga och återhämtande yoga. Vi kan även kombinera live-musik till yoga upplevelsen.

Rörelse och dans -improvisationsverkstad: Upptäcksfärd till din egen kropp och djupare intuitiv rörelse med musik, kontakt och vägledande ord.

Stretch: dynamiska och passiva stretchningar som återhämtar kroppen och förbättrar din funktionella rörlighet

Funktionell träning: En mångsidig och rolig träning där vi förstärker kroppens fysiska egenskaper så som styrka, snabbhet, balans och rörlighet. Vi tränar främst med egen kroppsvikt. Du kan välja Low, medium eller high intensitet. Vi kan träna utomhus eller inomhus.

Priser: från 30 € / pers

Kreativa upplevelser och avslappning 1-4h

Ljudavslappning / mindfullness: Vi använder oss av musik och olika sound healing intrument samt mindfullness verktyg. Man kan också tillägga beröring som ytterligare förstärker upplevelsen. 1 – 2 h.

Ljudresa med trummor: Resan är i tystnad liggande på golvet, så att alla har en chans att slappna av och stanna upp. Du behöver inte kunna någonting på förhand. Vi lyssnar på kroppen och låter oss föras. Ljuden kan väcka tankar, klargöra något eller helt enkelt ge en paus mitt i allt bråttom. Vi kan skräddarsy denna verkstad och kan t.ex. tillägga live musik. 2-4h.

ImproFlow: Ett utrymme med intuitiv musik som ger rum för kreativitiet och fantasi. Som en konsert utan innehållsförteckning. I utrymmet kan du fritt skapa, skriva, yoga eller måla. ImproFlow kan också ordnas som en danssession för alla. 1,5-2h.

Priser: från 40 € / person

Företagscoaching

Vi erbjuder et brett utbud av coaching för företag som är ämnat ge verktyg för dagens distansjobb, hur kan ni förstärka gruppens samarbete, innovation och kreativitet. Ifall ni har ett problem som ni behöver lösning till kan vi skräddarsy coachingen så att vi finner lösningar för er. I dessa fall ingår en förhandsintervju. Dessa kan förverkligas inomhus eller utomhus.

Stärka teamets sammanhållning och interaktion: Vi använder oss av speciella övningar för att förstärka interaktionen i hela gruppen, mellan två personer eller en del av gruppen. 1,5 – 4 h.

Handledning till lösningsorienterade metoder: Handledningen kan göras i grupp så att vi når ett gemensamt mål som vi först har identifierat. 1,5 – 4 h.

Handledd cirkelverkstad: Att sitta i en cirkel och jobba ihop är en tradition i flera kulturer och grupper. Cirkeln ger en möjlighet att ta fram flera åsikter och erfarenheter samt öka förståelse för varann. 1,5 – 3 h.

Förstärkande av intuitiva och kreativa kunskaper: Vi är vana med att förstärka vårt rationella tänkande, men ofta glömmer vi den kreativa, innovativa och intuitiva delen. I denna verkstad dyker vi i intuitionens värld med hjälp av olika träningar. 1,5-3h.

Priser från: 65 € / person