Vita Salen

Den gamla Kopparsmedjans Vita Sal fungerar idag som utställnings-, evenemangs- och festsal. Vita och Svarta Salen ligger bredvid varandra och kan förenas till en större evenemangsplats.

Vita Salen

Vita Salen är en vacker, rymlig och tillgänglig plats som lämpar sig för allt från fester och utställningar till kongresser. I Vita Salen finns möjlighet att bygga mindre workshop- och mötesrum med flyttbara väggar och skapa olika funktioner i en och samma sal.

Vita Salen kan kopplas samman med den intilliggande Svarta Salen, som andas industriell stil och salarna är en del av den gamla Kopparsmedjan. Tillsammans kan dessa utrymmen användas för privata evenemang för upp till 450 personer samt ännu större publikevenemang. Det finns möjlighet att ta med egen catering och drycker till lokalen, men det är också möjligt att öppna direkt till den intilliggande Kuparipaja-restaurangen, som serverar allt ett lyckat evenemang behöver. Svartasalen är tillgänglig med ramp, antingen ihopkopplad med Vita Salen eller med en ramp installerad vid entrén till Svarta Salen.

Storlek / personantal 440m² / 300personer
Säsongseptember-maj (under sommaren är utrymmet reserverat för utställning)
Utrustning – Sanitetsutrymmen
– Centralt läge
– Restaurangtjänster i samma byggnad
– Egna drycker och fritt valbar catering
– Inget kök
– Möjligt att reservera Svarta Salen i samband med Vita Salen
– Tillgänglighet för personer med funktionsnedsättning
– Kraftström 32A
AdressKopparhammarsvägen 5D, 10470 Fiskars

HINNASTO

2024-2025
Baspaket: 1100€/veckoslut(september-maj )
Baspaket: 650€/vardag (september-maj)

inkl. utrymmet samt slutstädning. Baspaketet kan skräddarsys enligt önskemål

Vill du reserva Vita Salen för ditt evenemang?


Frågor
och svar

Får man hämta egna drycker till festlokalen?

Egna drycker får hämtas till privata evenemang i Vita Salen. Kom ihåg att ansöka om utskänkningslov vid arrangemang av allmänna tillställningar och evenemang. Eftersom det inte finns kök i Vita Salen rekommenderar vi att man beställer mat från Restaurang Kopparsmedjan som finns i samma byggnad.

Vad ingår i hyran?

I hyran ingår användningen av utrymmet enligt överenskommelse, bord och stolar för max 150 personer samt slutstädning av de stora ytorna.

Är du intresserad att arrangera ett evenemang i Fiskars Bruk?

Läs mer i vår guide för evenemangsarrangörer.

Beställ närproducerad mat och dryck till ert evenemang. Läs mer om restaurangerna och bryggeriet.