Roll Outdoors – MTB uthyrning

Roll Outdoors MTB uthyrning har terrängcyklar och el-terrängcyklar och utrustning till uthyrning i centrum av Fiskars.
Öppethållning
ÖPPET: Juli ma-sö kl. 10-18
Adress
Kopparhammavägen 7 C, 10470 FISKARS
Verkstadsgården
Telefon
+358 44 4915894

UTHYRNING

Roll Outdoors MTB uthyrning i Fiskars Village erbjuder terrängscyklar och elcyklar av märket Canyon. Uthyrningen finns på Verkstadsgården, intill startpunkten av rutterna i gamla Flaggstångsfabriken. Uthyrningen är öppen året om. Du kan välja bland de senaste modellerna av Canyon Bicycles terrängcyklar, utan eller med el-assistans.

Vi rekommenderar att reservera cykel på förhand via webshopen:

Tryck här för att gå till uthyrningssidan. 

GUIDADE TURER

Vare sig om du är ensam eller med vänner eller arbetskompisar, kan det vara en bra idé att boka en guide. Roll Outdoors guider tar er med på tur i Fiskars Village Trail Center och hjälper med att välja rätt rutter som lämpar sig för er grupp. Ni får även tips och skolning i grundläggande mtb teknik och info om Fiskars. Vi rekommenderar att boka på förhand så att det finns tid att planera en perfekt dag för er! fiskars@rolloutdoors.com

RUTTER

Fiskars Villlage Trail Center består av över 60km av mtb rutter i fyra olika svårighetsgrader, från grön (lätt) till svart (väldigt tekniskt). Med att kombinera cykling och besök i Fiskars Village butiker och verkstäder har man program för flera dar! Fiskars Village tjänster och logi är öppet året om.

Karta över Fiskars Village Trail Center rutter: www.fiskarsvillagetrailcenter.fi