Företags- evenemang i bruket

Fiskars lokaler och utrymmen i den unika bruksmiljön, erbjuder den perfekta omgivningen för olika företagsevenemang, möten och kundtillfällen. Kopparsmedjans Vita- och Svarta Sal med sin industrial-stil erbjuder många olika inredningsmöjligheter och Tröskhusets rustika evenemangssal möjliggör en mer lantlig omgivning. Samlingslokalens traditionella och anrika festsal erbjuder ett fint utrymme för olika evenemang.
”Svarta Salens mångsidighet, lokal producerad mat och hantverksprogram garanterade en mycket lyckad helhet för vår tillställning”
Företagskund år 2018
Svarta Salen, i Gamla Kopparsmedjan är mångsidig och passar både för evenemang och privata tillställningar.
Vita Salen, i Gamla Kopparsmedjan lämpar sig för företagsevenemang, utställningar och fester. Den stora salen möjliggör olika bordsarrangemang och inredningsstilar.
Tröskhuset passar även för stora grupper som vill arrangera stämningsfulla och unika evenemang.

Festlokaler

Vita Salen

Kapasitet: 200

Läs mer

Svarta Salen

Kapasitet: 200

Läs mer

Samlingslokalen

Kapasitet: 120

Läs mer

Tröskhuset

Kapasitet: 300

Läs mer

Kvarnsjö kåta och outdoor mattak

Kapasitet: 50

Käytettävissä: November 2021-maj 2022

Boka den stämningsfulla kåtan vid Kvarnsjö för mysiga familjefester eller företagets tillställningar!

Boka den stämningsfulla kåtan vid Kvarnsjö för mysiga familjefester eller företagets...

Läs mer

Tröskhusets II-våning

Kapasitet: 200

Läs mer

Kontakt och offertförfrågningar

Vår kundtjänst svarar gärna på frågor och hjälper er med planering av utflykter och evenemang.


   KokousVirkistys-tykypäiväHäätPerhejuhlat

   Knivfabriken

   Fiskars gamla knivfabrik har förvandlats till ett upplevelsecenter för Fiskars bryggeri, Ägräs Distilleri och Noita winery. Här kan man hyra mötesutrymme, arrangera evenemang och gå på tur med tasting för att lära sig mera om dryckesproduktion och smaka på lokala drycker. I Knivfabriken finns butik, bar, beställningsrestaurang och mötesrum.
   Läs mer
   Fiskars_village_May_2022 (11)

   Konferenshotell Tegel

   Hotell Tegel är beläget i det vackra bruket, invid ån.Tegels konferensrum erbjuder goda förutsättningar för lyckade möten av olika slag. Hotellet har 24 högklassiga rum där man kan koppla av och njuta av en god nattsömn.
   Läs mer
   copyright Fiskars Village_Hotel Tegel

   Restaurang Kopparsmedjan

   Nyrenoverade kopparsmedjan bjuder på stilfulla utrymmen för mindre möten och större festligheter. Be om offert för möte, lunch, middag eller evenemang!
   För besökare
   DSC_4911

   Aktiviteter

   Mångsidiga aktiviteter i bruksmiljö

   Det finns mångt och mycket att göra för en grupp Fiskars. Testa på glasblåsning, besök smedjan, gå på guidad tur eller njut av naturen! Vi har flera alternativ för workshops, kreativa aktivitetet och intressanta besöksmål,
   Evenemang och aktiviteter

   Hotell

   Övernatta i Fiskars

   Fiskars är känt för sin historiska miljö, design och formgivning men bruket har också en lång tradition inom logibranchen - Finlands äldsta hotell finns i Fiskas Bruk. Brukets högklassiga hotell erbjuder förplägning för såväl fritids- och konferensgäster.
   Läs mer

   Catering

   Närproducerad mat och dryck som tilläggskrydda

   De lokala restaruangerna serverar kulinariska, närproducerade läckerheter både i restaurangen eller som catering i våra festlokaler. De lokala producenterna av artesandrycker serverar smakupplevelser för alla tillfällen.
   Läs mer