Företags- evenemang i bruket

Fiskars lokaler och utrymmen i den unika bruksmiljön, erbjuder den perfekta omgivningen för olika företagsevenemang, möten och kundtillfällen. Kopparsmedjans Vita- och Svarta Sal med sin industrial-stil erbjuder många olika inredningsmöjligheter och Tröskhusets rustika evenemangssal möjliggör en mer lantlig omgivning. Samlingslokalens traditionella och anrika festsal erbjuder ett fint utrymme för olika evenemang.

Bästa besökare,

På grund av den rådande situationen med coronaviruset tar vi inte emot bokningar till våra fest-, mötes-, och evenemangsutrymmen för tiden 12.3 till 13.5.2020. Vi tar emot bokningar normalt för andra tider.

Vi ber er ta  kontakt med oss ifall ni har frågor angående er bokning.

”Svarta Salens mångsidighet, lokal producerad mat och hantverksprogram garanterade en mycket lyckad helhet för vår tillställning”
Företagskund år 2018
Svarta Salen, i Gamla Kopparsmedjan är mångsidig och passar både för evenemang och privata tillställningar.
Vita Salen, i Gamla Kopparsmedjan lämpar sig för företagsevenemang, utställningar och fester. Den stora salen möjliggör olika bordsarrangemang och inredningsstilar.
Tröskhuset passar även för stora grupper som vill arrangera stämningsfulla och unika evenemang.

Festlokaler

Vita Salen

Kapasitet: 200

Läs mer

Svarta Salen

Kapasitet: 200

Läs mer

Samlingslokalen

Kapasitet: 120

Läs mer

Tröskhuset

Kapasitet: 300

Läs mer

Kvarnsjö kåta och outdoor mattak

Kapasitet: 50

Käytettävissä: November 2021-maj 2022

Boka den stämningsfulla kåtan vid Kvarnsjö för mysiga familjefester eller företagets tillställningar!

Boka den stämningsfulla kåtan vid Kvarnsjö för mysiga familjefester eller företagets...

Läs mer

Tröskhusets II-våning

Kapasitet: 200

Läs mer

Kontakt och offertförfrågningar

Vår kundtjänst svarar gärna på frågor och hjälper er med planering av utflykter och evenemang.


   KokousVirkistys-tykypäiväHäätPerhejuhlat

   Ägräs Distillery Tap Room

   Det är möjligt att hyra Tap Room för möten och privata evenemang året runt. 100 €/h inkluderar konferensteknik. Vi kan ordna mötesfrukost, lunch och catering middagar från lokala restauranger med lokala ingredienser. Det finns direkt utsikt över produktionsutrummen och ute på terassen kan man njuta av Fiskars floden.. Vi organiserar också destilleristurer och provsmakningar för grupper.
   Läs mer
   taproom

   Konferenshotell Tegel

   Hotell Tegel är beläget i det vackra bruket, invid ån.Tegels konferensrum erbjuder goda förutsättningar för lyckade möten av olika slag. Hotellet har 24 högklassiga rum där man kan koppla av och njuta av en god nattsömn.
   Läs mer
   majoitus-liftup-02

   Mitt i naturen, nära centrum

   Bruket är en unik och mångsidig destination där design, konst och handarbete möter natur, historia och arkitektur. Här finns stämningsfulla, stora utrymmen som möjliggör oförglömliga och unika företagsevenemang. En perfekt destination för evenemang och bara en timmes bilväg från Åbo och Helsingfors.

   För besökare
   Group 24arrival-info-liftup

   Hotell

   Övernatta i Fiskars

   Fiskars är känt för sin historiska miljö, design och formgivning men bruket har också en lång tradition inom logibranchen - Finlands äldsta hotell finns i Fiskas Bruk. Brukets högklassiga hotell erbjuder förplägning för såväl fritids- och konferensgäster.
   Läs mer

   Catering

   Närproducerad mat och dryck som tilläggskrydda

   De lokala restaruangerna serverar kulinariska, närproducerade läckerheter både i restaurangen eller som catering i våra festlokaler. De lokala producenterna av artesandrycker serverar smakupplevelser för alla tillfällen.
   Läs mer