Skogsfacilitering

Arrangera en mötesdag i skogen! I naturen kan vi lufta våra tankar och återställa hjärnan. Boka in en mötesdag för ert team eller ledningens strategidag i naturen. Som hjälp bjuder Valla Outdoors på skogsfacilitering: ledd och målinriktad workshop skräddarsydd för era behov.
Öppethållning
enligt bokning
Inträde
från 75€/person

Skogsfacilitering är en arrangerad och målinriktad workshop, där kontorsarbetet flyttar ut i naturen. Att låta hjärnan jobba utanför kontorsmiljön, i naturen, är effektivt eftersom kroppens stressnivåer sjunker vilket möjliggör kreativ verksamhet, tankeverksamhet, och närvaro.

I skogsfaciliteringen sätts det upp mål för dagen, som gruppen jobbar emot med olika uppgifter och övningar. En halvdags skogsfacilitering (2,5h) kan vara en egen helhet, eller så kan den kombineras med t.ex. svampkurs, terrängcykling eller paddling.

Faciliteringen leds av  Aino-Maija Vaskelainen . En förhandsintervju görs med kunden för att få en förståelse för målsättningarna.

Pris: från 75 € / pers (inklusive moms 24%). Minimifakturering 10 pers.

INFORMATION OCH BOKNING: https://vallaoutdoors.com/metsafasilitointi/puolen-paivan-metsafasilitointi/ 

Valla Outdoors är ett upplevelseföretag som bjuder på olika sätt att röra sig i och uppleva naturen. Företagets rekreationsdag, utomhusmötesdag eller naturaktiviteter kan bokas via dem.