DEMA shop

DEMA on perheyritys, joka on perustettu vuonna 2015 Helsingin Munkkiniemessä. DEMAn perustaminen lähti halusta tarjota vastapainoa kertakäyttö- ja kulutuskulttuurille ja halusta luoda kestävämpi maailma tuleville sukupolville
Aukioloajat
AVOINNA: ma-la klo 11-18, su suljettu
Linkkejä
Osoite
Lipputankotehdas, Kuparivasarantie 7, 10470 Fiskars
Puhelinnumero
045 2213000
Sähköposti

Perustimme DEMAn tavoitteenamme koota yhteen paikkaan ympäristöystävällisiä, kestäviä päivittäistavaroita, joita itsekin kaipasimme markkinoille ja joka päiväiseen käyttöömme. Halusimme, että vaihtoehtoiset kestävät tuotteet Suomesta ja ympäri maailmaa olisivat koottu yhteen paikkaan helposti ihmisten saataville, jotta arjen muuttaminen kestävämpään suuntaan olisi helppoa ja innostavaa.

Valikoimamme koostuu arjen käyttöesineistä, jotka ovat valmistettu kestämään aikaa ja kulutusta.
Valikoimassamme olevat tuotteet on valmistettu uusiutuvista luonnonvaroista, luontoystävällisistä- ja kestävistä kierrätettävistä materiaaleista. Jokainen brändi jonka olemme valinneet kauppaamme jakaa kanssamme saman tavoitteen: Halun vähentää kertakäyttökulttuuria ja kannustaa harkitumpaan ostokäyttäytymiseen, sekä halun viedä maailmaa kestävämpään suuntaan.

Kaikkia tuotteitamme yhdistää tuotteiden ajattomuus, kestävyys, läpinäkyvyys, ympäristöä kunnioittava tuotanto sekä kierrätettävyys.

Tervetuloa tutustumaan shoppiimme!