Deka Studio

Deka on Australiassa ja Fiskarsissa toimiva huonekaluyritys joka keskittyy huonekalujen ja sisustusesineiden suunnitteluun ja valmistukseen ja myös huonekalujen entisöintiin. Myymälästä löytyy Dekan suomessa valmistettuja huonekaluja, sisustusesineita ja pelejä.
Aukioloajat
AVOINNA: ke-la 11-17, su 12-16 (ma ja ti sopimuksen mukaan)JOULU: to, pe klo 12-17, la klo 11-17, su klo 12-16 ma-ke sopimuksesta. HUOM! 6.12, 24.-28.12, 31.12.-4.1. ja 6.1. suljettu
Osoite
Kasarmi 1852, Fiskarsintie 360 (navigaattori Fiskarsintie 26), 10470 Fiskars
Puhelinnumero
+358 (0)45 231 3691
Sähköposti

”Sitoutumisemme kestäviin materiaaleihin ja kulttuuriin kumpuaa perheemme pitkästä huonekaluvalmistuksen historiasta. Se näkyy materiaalivalinnoissa ja valmistusmenetelmissä ja tuotteiden ja palvelun laadukkuudessa. Pidämme yllä korkeaa laatua, valitsemalla materiaaleja ja prosesseja jotka vähentävät ympäristöön kohdistuvaa kuormitusta koko huonekalun elinkaaren läpi: materiaalihankinnoista, valmistukseen ja kuljetukseen, asennukseen ja jälkimyyntipalveluun, huonekalun elinkaaren loppuun asti. Vähennämme jätteiden määrää käyttämällä uudestaan materiaaleja ja olemme päättäneet olla seuraamatta trendejä, vaan suunnittelemme klassisia huonekaluja jotka kestävät aikaa. Haluamme olla mukana synnyttämässä  kestävyyden kulttuuria kultuuria puhumalla pientuotannon puolesta. Viemme myös kädentaidollista osaamista eteenpäin opettamalla taitojamme muille, taitoja jotka ovat katoamassa ihmisen arjesta. Uskomme näiden taitojen olevan elintärkeitä. Ne opettavat meille materiaalien ja valmistuksen vaikutuksia ympäristöön ja käsien ja aivojen yhteistyötä joka puolestaan lisää hyvinvointia. Opetamme näitä taitoja eteenpäin missä tahansa voimme, yhteiskuntaprojektissa, kursseillamme ja yhteistyön kautta.