DEMA shop

DEMA on perheyritys, joka myy ekologisia, aikaa- ja kulutusta kestäviä tuotteita.

DEMA shop Lipptankotehtaassa myy laadukkaita arjen esineitä, sisustusta, säilytysratkaisuja ja siivousvälineitä, jotka ovat kestäviä ja kauniita. Tervetuloa tekemään löytöjä omaan kotiin, lahjaksi tai mökkituliaisiksi.

DEMA on perheyritys, jonka perustimme vuonna 2015 Helsingin, Munkkiniemessä. Meidän perheellemme on aina ollut tärkeätä ympäristö ja ympäristöä kunnioittava elämäntyyli. DEMAn perustaminen lähti halusta koota yhteen paikkaan ekologisia, aikaa- ja kulutusta kestäviä tuotteita. Halusimme tarjota vastapainoa kertakäyttö- ja kulutuskulttuurille ja luoda kestävämpää maailmaa tuleville sukupolville. Tavoitteenamme on helpottaa ihmisten arjen muuttamista kestävämpään suuntaan, tarjoamalla neuvoja ja vaihtoehtoisia tuotteita. DEMAsta löydät kestävää muotoilua ja arjen käyttöesineitä. Meille tärkeimpiä asioita tuotteiden valinnassa on läpinäkyvyys, uusiutuvat luonnonvarat, luontoystävälliset- ja kestävät materiaalit sekä kierrätys.

Valitsemalla ympäristöystävällisiä ja kestäviä tuotteita edistämme muutosta kohti kestävämpiä kulutustottumuksia. Uskomme ehdottomasti, että pienilläkin teoilla on väliä ja haluammekin kannustaa kokeilemaan elämäntapojen muuttamista sinulle sopivien tekojen avulla.

Jokaisen tuotteen kohdalla on mietitty tarkasti materiaalia sekä tuotantotapaa ja päästöjä. Materiaaleista suosimme nopeasti uusiutuvia materiaaleja sekä uusia materiaali-innovaatioita ja kierrätysmateriaaleja. Kaikki valikoidut tuotteemme on tuotettu niin, ettei tuotannosta synny enempää roskaa maailmaan ja elämänkaarensa lopulla tuotteet on mahdollista kierrättää.

Toimipaikan sijainti

Dema shop sijaitsee Lipputankotehtaalla, Paja-aukiolla. Pysäköinti Lukaalin pysäköintialueelle.

Muut putiikit ja palvelut