Deka Studio

Deka on Australiassa ja Fiskarsissa toimiva huonekaluyritys joka keskittyy huonekalujen ja sisustusesineiden suunnitteluun ja valmistukseen.

Avoinna
ma-kesuljettu
to-su12.00-16.00

Sitoutumisemme kestäviin materiaaleihin ja kulttuuriin tulee perheemme pitkästä huonekaluvalmistuksen historiasta. Se näkyy materiaalivalinnoissa ja valmistusmenetelmissä ja tuotteiden laadukkuudessa. Pidämme yllä korkeaa laatua, valitsemalla materiaaleja ja prosesseja jotka vähentävät ympäristöön kohdistuvaa kuormitusta koko huonekalun elinkaaren läpi: materiaalihankinnoista, valmistukseen ja jälkimyyntipalveluun. Vähennämme jätteiden määrää käyttämällä uudestaan materiaaleja. Emme seuraa lyhytaikaisia trendejä, vaan suunnittelemme klassisia huonekaluja jotka kestävät aikaa. Tuemme pientuotantoa ja viemme kädentaidollista osaamista eteenpäin opettamalla taitojamme muille, taitoja jotka ovat katoamassa ihmisen arjesta. Uskomme näiden taitojen olevan elintärkeitä, koska ne opettavat meille materiaalien ja valmistuksen vaikutuksia ympäristöön ja käsien ja aivojen yhteistyötä, joka puolestaan lisää hyvinvointia. Opetamme näitä taitoja eteenpäin missä tahansa voimme projekteissa, kursseillamme ja yhteistyön kautta.

Toimipaikan sijainti

Deka Studio sijaitsee Kasarmi 1852-rakennuksessa. Pysäköinti torin pysäköntialueelle tai Kasarmi 1852-rakennuksen eteen.

Muut putiikit ja palvelut