Elämykset ryhmille

Fiskarsin ruukki on elämyksellinen kohde ryhmille ympäri vuoden. Tervetuloa yritys-, yhdistys-, tai vaikka kaveriporukan kanssa kokemaan jotain uutta!

Veitsitehdas

Älä annan nimen hämätä, nykyään Veitsitehtaalta löytyy jotain aivan muuta kuin veitsiä. Veitsitehdas on vasta avattu Fiskarsin panimon, Ägräs Distilleryn ja Noita Wineryn elämyskeskus, jossa voit tutustua tuotantoon, maistella tuotteita ja viettää aikaa esim työyhteisön kanssa. Fiskarsin vanhalla Veitsitehtaalla pikkujouluryhmät voivat kokea yksityisen Veitsitehtaan juomatuottajien kierroksen ja tastingin. Kierroksella tutustutaan Fiskarsin Panimon, Noita Wineryn ja Ägräs Distilleryn tuotantoon ja tarinoihin tuotteiden takana sekä Veitsitehtaan rakennuksen historiaan. Kierrokselle mahtuu hyvin 25 henkilöä, mutta myös isommat ryhmät ovat tervetulleita.

Veitsitehtaan monipuoliset tilat soveltuvat myös yksityisiin juhlatilaisuuksiin. Tarjolla on 2 erilaista tilaa, joista 2 kerroksen tasting huone soveltuu maksimissaan 50 hengen juhlatilaksi. Alakerran ravitontolasali on vuokrattavissa 80 hengen tapahtumia varten ja molempiin tiloihin on saatavissa monipuolinen juomatarjoilu Veitsitehtaan omista alkoholituotteista.

Varaukset ja tiedistelut info@veitsitehdas.fi

Veitsitehdas fiskars villageVeitsitehdas

Tutustu kohteeseen ja varaa. 

 

 

Rento ja lämminhenkinen ilta Cafe Bar Pesulassa

Fiskarsin ruukin entinen pesutupa on nykyään ruukin olohuone. Cafe Bar pesulassa soi rento musiikki ja tunnelma on kohdillaan! Pesulassa tarjoillaan paikallisesti tuotettuja juomia; oluita, viinejä ja tisleitä sekä maukasta ja rentoa ruokaa – myös vegaanisena. Vuokra on kohtuullinen ja juomavalikoima ja pikkujoulubuffet erinomaisia! Ulos voi virittää nuotion jonka äärellä voitte istua myös iltaa, ihailla Fiskarsin joen tunnelma ja paistaa vaikka makkaraa. Halutessanne järjestyy juhliin karaoke, livebändi tai dj:n. Max 50 hengen ryhmät.

 

Lisätiedot ja varaukset täältä. 

 

 

Lähiruokaillalliset tunnelmallisessa ravintolassa

Fiskarsin ravintolat ovat tunnettuja hyvästä ruuasta. Vasta remontoidussa Ravintola Kuparipajassa voit valita ryhmällesi kodikkaan yksityisen kabinetin tai tyylikkään yläkerran ravintolatilan. Kuparipaja loihtii ryhmällenne maistuvat ruuat ja tyylikkäät tilat toimivat niin lounaalle, illalliselle ja juhlatilaisuuksiin isommallekin ryhmälle.

Fiskars Wärdshus on perinteitä kunnioittava maineikas ravintola, jonka menut vievät kielen mennessään. Lähi- ja kausiruokaa tarjolla ympäri vuoden ja maut yhdistetään taidokkaasti hyviin juomiin. Kokeille myös suussasulavia vegaanivaihtoehtoja. Wärssyn ravintolasaliin mahtuu 60 hengen ryhmä.

kuparipaja Fiskars

©Fiskars Village_Fiskars Wärdshus

Lue lisää Fiskarsin ruukin ravintola- ja kahvilatarjonnasta ja pyydä tarjous.

 

Aktiviteetit ryhmille

Fiskarsissa on useampi toimija joka tarjoaa aktiviteettejä ryhmille.

Lasinpuhallus on suosittu elämys vierailjoidemme kesken. Bianco Blu lasistudiolla pääsette mestarin opissa kokeilmaan lasinpuhallusta tai seuraamaan lasinpuhallusnäytöstä.
Takopajalla seppä kertoo taonnan historiasta ja menetelmistä ja ryhmäläiset saavat kokeilla itse miten vasara pysyy kädessä.
Desicon kynttilätehtaalla pääset tehdaskierrokselle tai valamaan kynttilöitä. Kyntilänvalamiseen voi myös yhdistää kukkatyöpajan; hiuskoriste kuivakukista tai kukkaviehe on hauska somiste illan juhliin.
Fiskarsin museo kertoo ruukin historiaa ja raottaa ovea entisajan arkeen. Tunnelmallisella leivintuvalla tai valimossa voitte osallistua työpajaan tai kiertää museon näyttelyt omin päin tai oppaan kanssa.
Keramiikkamuseo KWUM on upea kohde kaikille muotoilusta, keramiikasta, taiteesta ja arkkitehtuurista kiinnostuneille. Museon perustaja, palkittu keraamikko Karin Widnäs toimii itse museon emäntänä, jossa esillä kausittain vaihtuvat huippukeraamikoiden ja -taiteilijoiden teoksia yhdistävät näyttelyt.
Historiaa ja nykyaikaa opastus avaa kuulijalle Fiskarsin ruukin matkaa perustamisvuodesta 1649 Suomen teollisuuden edelläkävijäksi ja myöhemmin vetovoimaiseksi taideyhteisöksi ja matkakohteeksi. Opastettu kierros on oiva tapa aloittaa vierailu ja syventää kokemustaan ruukista. Opastus toteutetaan kävellen ruukin alueella.

Varauksen yhteydessä kannattaa tiedustella kunkin aktiviteetin ryhmäkokorajoituksia. Mikäli koko ryhmänne ei mahdu tilaan voi aktivititeettejä valita useampi ja jakaa ryhmää. Kaikki listatut aktiviteetit ja varausohjeet, sekä lisää vaihtoehtoja löytyy täältä. 

upi anttila takopaja

Bianco Blu Lasistudiodesico fiskars village

Tervetuloa viettämään elämyksellinen ja rento tilaisuus Fiskarsin ruukkiin yhdessä ryhmänne kanssa! Ruukin palvelut ja aktiviteetit varattavissa ympäri vuoden!