Yrityksesi tapahtumat ruukissa

Fiskarsin Ruukin monipuoliset tilat ja ainutlaatuinen miljöö tarjoavat erinomaiset puitteet erilaisten yritystapahtumien, kokousten ja asiakastilaisuuksien järjestämiselle.

Kuparipajan Valkoinen- ja Musta Sali ovat valoisia industrial-henkisiä tiloja ja Puimalan rustiikkinen tapahtumatila mahdollistaa tunnelmallisen ja uniikin tapahtuman. Seuraintalo Lukaalin maineikkaan juhlasalin sisustus luo joustavia mahdollisuuksia erilaisiin tilaisuuksiin ympäri vuoden.

Vuokrattavat tilat

Lukaali

Kapasiteetti: 120

Käytettävissä: Ympäri vuoden

Tutustu

Musta Sali

Kapasiteetti: 200

Käytettävissä: kevät ja syksy, kesäkaudella varattu kesänäyttelyä varten

Tutustu

Myllyjärven kota ja ruokailukatos

Kapasiteetti: 50

Varaa Myllyjärven kota ja ruokailukatos perheen juhliin tai työyhteisön tilaisuuksiin!

Varaa Myllyjärven kota ja ruokailukatos perheen juhliin tai työyhteisön tilaisuuksiin!

Tutustu

Valkoinen Sali

Kapasiteetti: 200

Tutustu

Puimala II-kerros

Kapasiteetti: 200

Käytettävissä: toukokuu-syyskuu

Tutustu

Puimala

Kapasiteetti: 300

Käytettävissä: kesäkuu-syyskuu

Tutustu

Tapahtuma- ja juhlatilat

"Mustan Salin monimuotoisuus, lähiruoka ja kädentaito-ohjelmat takasivat erittäin onnistuneen kokonaisuuden tapahtumallemme."
Vuoden 2018 yritysasiakas
Vanhassa Kuparipajassa sijaitseva Musta Sali on muuntautumiskykyinen tila niin tapahtumiin kuin yksityistilaisuuksiin. Tila on suuri ja hyvin valoisa suurten ikkunoiden ansiosta.
Valkoinen Sali vanhassa Kuparipajassa voi hyödyntää sekä juhla-että tapahtumatilana. Iso avara tila mahdollistaa monentyyppisiä ratkaisuja pöytäjärjestelyiden ja rakennelmien suhteen.
Puimala sopii suurellekin vierasjoukolle ja puitteet mahdollistavat isot ja tunnelmalliset yritystapahtumat.

Tiedustelut ja tarjouspyynnöt

Asiakaspalvelumme avustaa sinua kaikissa vierailuusi- tai tapahtumien järjestämiseen liittyvissä kysymyksissä.


   KokousVirkistys-tykypäiväHäätPerhejuhlat

   Kokouspaketit

   Fiskarsissa kokoustaville ryhmille koostamme kokouspaketin ryhmäkoon ja tarpeiden mukaan. Yhdistä kokouspäivään käynti keramiikkamuseossa, kesänäyttelyssä tai Risslan luontopolulla! Tasokas majoitus ja loistava ruoka kruunaavat useamman päivän kokouksen. Fiskarsin ruukin tilat taipuvat niin pieniin, kuin suurempiin kokouksiin ja jopa konferensseihin ja henkilöstöpäiviin, sekä tuotelanseerauksiin että asiakastapahtumiin.
   Lue lisää kokouspaketeista
   fiskars-village-meetings

   Kokoushotelli Tegel

   Hotel Tegel sijaitsee joen varrella keskellä kaunista ruukkia. Hotellin kokoustilat tarjoavat erinomaiset puitteet erilaisille kokouksille ja koulutustilaisuuksille. Hotel Tegelissä on 24 korkealuokkaista huonetta, joissa kelpaa rentoutua kokouspäivän päätteeksi ja valmistautua seuraavaan päivään virkistävillä yöunilla.

   Tutustu
   ©Fiskars Village_Hotel Tegel

   Metsäfasilitointi

   Järjestä kokoukset metsässä. Tuulettakaa ajatukset ja bootatkaa aivot luonnossa. Järjestä tiimin kehittämispäivä tai johdon strategiatyöpaja ulkona. Apuna on metsäfasilitointi: luonnossa tapahtuva tavoitteellinen ohjattu työpaja.   Tutustu
   metsafasilitointi-fiskars-vallaoutdoors6

   Majoitus

   Viivy Fiskarsissa yön yli

   Fiskarsin ruukki on tunnettu historiallisesta miljööstään, käsityöteollisuudestaan ja muotoilustaan, mutta kylällä on pitkät perinteet myös majoituspalvelujen tarjoajana- alueella sijaitsee Suomen vanhin yhtäjaksoisesti palvellut hotelli. Majoituspalvelumme tarjoavat virkistystä niin vapaa-ajan matkustajille kuin kokousvieraille.
   Tutustu

   Catering palvelu

   Mausta tilaisuutesi lähiruualla ja -juomalla

   Fiskars Villagen ravintolat tarjoavat herkullista lähiruokaa ja tyylikästä palvelua myös tilaustapahtumien vieraille. Täällä toimii myös Brukett, juomaelämysten talo, joka tarjoaa herkullisia artesaanijuomia kaikkiin tilaisuuksiin.
   Tutustu